Gespecialiseerde fysiotherapie bij schouderklachten

Schouderklachten kunnen veel invloed hebben op uw dagelijks leven. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om een voorwerp uit een keukenkastje te pakken of de was op te hangen. Ook kunt u zich belemmerd voelen in uw werk of bij het sporten. Daarnaast kan de schouderpijn uw nachtrust verstoren. Onze gespecialiseerd schouder-fysiotherapeut kan u hierbij hulp bieden.

Wanneer schouder- fysiotherapie?

Schouderklachten komen veel voor en kunnen erg beperkend zijn. We gebruiken onze armen immers elke dag en de hele dag door. Voor onder andere het volgende kunt uw bij onze specialist in schouderfysiotherapie terecht:

  • Pijn in uw schouder
  • Pijn in uw bovenarm
  • Problemen met het heffen van uw arm
  • Bewegingsbeperking van uw schouder
  • Beperkingen van bovenhandse activiteiten

Zo werkt schouder- fysiotherapie

Bij de eerste afspraak wil de schouder-fysiotherapeut precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn. Zo kan hij vaststellen of u gebaat bent bij schouder-fysiotherapie of daarnaast nog hulp van een andere (para-)medische specialist nodig heeft. Als duidelijk is dat schouder-fysiotherapie u kan helpen, gaat u samen op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. De fysiotherapeut wil ook weten wat uw persoonlijke doelen zijn. Wat hoopt u met de behandeling te bereiken? Wat wilt u weer kunnen? De schouder-fysiotherapeut onderzoekt daarna het lichaamsdeel of de lichaamsdelen waar u last van heeft, en kijkt welke invloed uw klacht of aandoening heeft op uw houding en de manier waarop u beweegt.

Als de schouder-fysiotherapeut een analyse en hypothese heeft gemaakt, bespreekt hij met u het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Een afspraak maken

Herkent u zich in bovenstaande klachten? Maak een afspraak met onze schouder fysiotherapeut, Rob de Klerk, door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen:

010 471 14 26 - fysiotherapie@pmcschiedam-vlaardingen.nl.

Voor gespecialiseerde fysiotherapie bij schouderklachten is GEEN verwijzing nodig van huisarts of specialist. U kunt dus direct een afspraak maken. Als u niet naar de praktijk kunt komen, kan de therapie aan huis gegeven worden.